Kapcsolat Tel: +36 20 968 5832 | ramgarazs@gmail.com

Új Tavaszi Parkolás


Exkluzív parkoló Budapesten Akár belvárosi túrát tervez, akár egyszerűen csak a belvárost szeretné élvezni a Budapesti RaM Parkolóházában mindig jól parkolhat, éjjel - nappal. Barátságos garázs a napfényes játszótér alatt, nagy kényelmet biztosít


Időt takarít meg, ha a központba igyekszik és parkolni szeretne Tavaszi sétára, Duna-partra, centrumba készül, nálunk 24 órás biztonságos és tiszta parkolóban tud parkolni, rengeteg extra szolgáltatással készülünk az Ön számára!

Exkluzív parkoló, parkolás sorbanállás nélkül! Fedezze fel szolgáltatásainkat


Tőlünk helyben 24 órás nyitvatartási idővel színházba vagy a moziba is eljuthat. Használja ki a közeli, helyi változatos gasztronómiát mint a VakVarjú vagy a Vogue Hajó étterem. Parkolóhelyünk ideális kiindulópont számos tevékenységhez. A közelben kikötő, fogorvosok, irodaházak, iskolák, Pappas Mercedes Márkakereskedés és szerviz található Gyönyörű épületek, parkok, játszóterek a XIII. kerületben. Mindig jól átgondolt ajánlatainkkal biztonságos helyen parkolhat! Gyors parkolás a RaM Parkolóban, helyi szórakoztató élményekkel, mint az Experidance zenés táncos színházi előadásai, vagy a Rockmúzeum


Várja a RaM Parkoló hétfőtől vasárnapig az év minden napján. Parkolni szeretne? A RaM Parkoló mindig készen áll Önt fogadni!


Parkolni szeretne?


Biztonságos és a legjobb parkolóhely Budapesten. Szuper olcsó, 24 órás, kamerás megfigyeléssel, széles parkolóhelyekkel rendelkezünk a belvárosban, a központ közelében. Optimális és tökéletes parkolást biztosítunk. Munkatársaink mindig szívesen segítenek önnek.


A RaM parkolóban mindent megteszünk, hogy Ön és Autója jól érezze magát, tegyen egy gyors az úti célt hozzánk!

Parkolási ajánlatainkban innovatív és megbízható szolgáltatásokat talál az autó és motor parkolásával kapcsolatban. A környéken érdekes célpontokat, amelyeket érdemes felfedezni napról-napra. Vessen egy pillantást a térképre, Tudja meg hol vagyunk!


Rövid és hosszú távú parkolóhelyek. A RaM Parkoló nem csak exkluzív, hanem a város egyik legnépszerűbb parkolója is . Központi helyen, Helyben található 600 férőhelyes színház, könyvtár, múzeum, játszótér, étterem és megannyi izgalmas célpont, érdekesség, nevezetesség, piac.

A RaM Parkoló arra törekszik, hogy minden nap megfeleljen az Ön Parkolási igényeinek.


Jó Parkolást, Kellemes Utazást!