Kapcsolat Tel: +36 20 968 5832 | ramgarazs@gmail.com

Parkolóházi Bérlet - Parkolás bérlettel a Ram Parkolóban


Ha állandó parkolási szerződése van, akkor éjjel, nappal, vagy nonstop időszakban parkolhat a garázsban, ahányszor csak akar.


A Parkolóházi bejárat és a kilépés vezérlése érintéses parkoló kártyával történik. A parkolóhely szabadon kiválasztható a garázs területén, a dedikált helyekre csak az állhat, aki azt a helyet bérli!


Havi parkolóházi bérlet

A parkolóházi bérlettel havonta, a szerződésben rögzített díj ellenében parkolhat.

A parkoló egyéb kényelmi szolgáltatásai ingyenesek, amelyeket a házirend tartalmaz.


Időszakos bérlet

Ha csak egy bizonyos időszakra, pár napra, pld. a nyaralásra szeretné igénybe venni a parkolót, és elhelyezni az autót a garázsban, elsősorban a napidíjas parkolást ajánljuk, bérleti szerződés nélkül.


Rendezvényes parkolás

Rendezvényszervezőkkel megállapodást kötünk az autóflotta parkolására a rendezvények látogatói számára a parkolás kedvezményes díjszabás lesz.


Parkolóházi kedvezménykártya

Parkolási kedvezményt kaphat, aki partnerként kedvezményes parkoló kártyát igényel a parkolónkban.

Parkolóhely bérlés


Béreljen parkolóhelyet a Ram Parkolóban Havi Parkolás Bérlettel! Határozza meg számunkra, milyen napszakban, mennyi ideig szeretne parkolni. Legyen szó a rendezvényről, vagy állandó parkolóhelyről, helyi lakosok, szomszédok, ingázók, helyi vállalkozások parkolási igényeivel számíthatnak ránk.

 

Parkolóházi bérlet


Parkolóházi bérlet már 15 240 Ft-tól. Nonstop bérlet ár 25 000 Ft+Áfa havonta.


Ismerje meg a Parkolási Díj ajánlatunkat, éljen igény szerint a parkolóházi bérlet lehetőséggel!


Hasonlítsa össze az összes megfelelő ajánlatot. Keresse fel és ismerje meg a RaM Colosseum parkolót Foglalja el az ideális parkolóhelyét!Jó Parkolást, Kellemes Szórakozást!