Kapcsolat Tel: +36 20 968 5832 | ramgarazs@gmail.com

Rendezvény Esemény Parkolás Budapest

A RaM Parkoló elhelyezkedése kiváltságos, könnyű hozzáféréssel, tökéletes kezdettel. Szervezzen bármilyen eseményt. Mindig emlékezetes lesz!


Szüksége van olyan parkolóhelyre és parkolási szolgáltatásra, amely az Ön igényeinek megfelelően inspirálják és meghatározhatják a szervezést?


RaM Parkolóban az üzleti események meghaladják a várakozásokat.


A Parkolóhelyek időpont és helyfoglalását különböző csomagokban állítjuk össze. Rugalmas helyfoglalási rendszerünkkel, biztonságos fedett, jól megvilágított parkolóhelyekkel várjuk!


Foglaljon pár órás, napi, vagy több napos időszakra parkolóhelyet! Kongresszusok, szemináriumok, vállalati rendezvények számára ideális hely.


Felejthetetlen programok, nélkülözhetetlen parkolással! Rendezvényparkolás, amelyben a legjobb szövetségessé válunk.


Első osztályú parkolás szakmai tanácsokkal, igény esetén regisztrálással, vendég fogadással, útbaigazítással. A parkolás irányítás sokoldalúságával és magas technológiai szolgáltatással rendelkezünk.


Nagy kapacitású és verhetetlen helyszínnel rendelkező beltéri parkoló, a RaM Colosseum helyszínén, amely megkönnyíti az események szervezését.


Rendezvény
Parkolás Budapesten

A RaM Colosseum Infrastruktúrája és tapasztalata olyan hasznos kiegészítő ötleteket ad, amelyek a koncertek, előadások, színházak és különböző műsorok, programok bemutatására szolgálnak.


A RaM Parkoló olyan hely, ahol az ötlete valóra válik, és az autós vendégek különleges élményben részesülnek. Mindez nagyszerű hozzáférhetőséggel és kiváló parkolási kapacitással támogatott.


Egyedülálló rendezvényparkolás Budapesten

Ha felügyelt parkolót keres az esküvő vagy esemény időpontjára, biztos tudunk jó ajánlatot nyújtani!


Megvan a lehetőség arra, hogy bármilyen típusú rendezvényt szervezzen, mint például a hivatásos színházi, üzleti konferenciák, fesztiválok, a parkolás, a kellő számú parkolóhely biztosítva lesz.


RaM Colosseum Parkoló


Rendezvény | Fesztivál | Esemény Parkolás

Biztonságos, olcsó, megbízható fedett parkoló Budapesten

Újlipótváros, Bessenyei utca 6.

Telefon +36 20 968 5832"


Jó Parkolást, Sikeres Szervezést!